Thuis

Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

Van goede kwaliteit CNC het Plastic Machinaal bewerken voor verkoop
Hallo Jennie, dankuwel! Ik zou enkel willen zeggen dat nu wij met alles hebben geëindigd dat uw dienst ongelooflijk was.

—— Dennis Tomix

Ik waardeer werkelijk de hoeveelheid inspanning u hebt gegeven. In de toekomst als zij ooit any more prototype of CNC werk zijn, zult u mijn eerste optie zijn.

—— David

Hallo Jennie, Wij hebben de delen ontvangen. Zij zijn groot. Dankuwel voor het snelle werk!

—— Mark

Ik ben online Chatten Nu

Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

1 2 3 4 5 6 7
Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd. Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.
klanten bij ons bedrijf Welkom Klantenbezoeken Automobiel toon Auto Bij de Automobiele Markt van ChongQing 2015 Shenzhen-Maker Faire Onze Conferentiezaal Diner met Cliënten

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Oceanië
Wereldwijd
Merken : OEM Douane
Aantal werknemers : 40~50
Jaarlijkse omzet : 2,500,000-3,000,000
Opgericht Jaar : 2011
Export pct : 80% - 90%

 

      Onthaal aan Model de Technologieco. van Shenzhen Strongd, Ltd 
       

Is de Modeltechnologie van Shenzhenstrongd een beroemd bedrijf dat gewijd aan productonderzoek en ontwikkeling, structuurontwerp en prototype, hoofdzakelijk nadruk bij CNC verwerking en de laag volumeproductie maakt. ons bedrijfsgamma is divers van automobiel, medisch aan elektroproducten.
Ons team is toegewijd aan het idee van „Innovatie en Samenwerking, Klant eerst“, geloven wij in de waarheid sterk dat onze professionalisme en eerlijke dienst ons met onze klanten, met het vertrouwen en de steun van onze klanten konden dichter trekken, kunnen wij verder en sterker gaan.
Ons doel is de beste oplossing te berekenen om onze klanten te helpen de markt met hoogte onmiddellijk overheersen - kwaliteitsproduct.

 

 

 

Contactgegevens
Shenzhen Strongd Model Technology Ltd.

Contactpersoon: Miss. Jennie He

Tel.: 86--13717189577

Fax: 86-755-29810720

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)